Rólunk

BEMUTATKOZUNK
1800 méter mélyről feltörő 70 C°-os Termálvizünk, ELISMERT GYÓGYVÍZ

ELISMERT GYÓGYVÍZ

 
Az 1800 méter mélyről feltörő, 70 C°-os TERMÁLVÍZ hivatalos szakorvosi Vizsgálatok alapján az „ELISMERT GYÓGYVÍZ” minősítéssel rendelkezik. Nagymennyiségű oldott sót tartalmazó alkáli-hidrogénkarbonátos és kloridos hévíz, mely jodid- és szulfid-ion tartalma következtében a jódos, illetve a szulfidos gyógyvizek közé is sorolható. A víz emellett jelentékeny bromid, fluorid, lítium és metakovasav koncentrációt is mutat. E gyógyvíz jótékony hatása az alábbi területeken úgy a szakorvosok, mint a vendégek körében is igazolt:

  • - kopásos izületi elváltozások
  • - gerinc- és porckorong sérülések
  • - balesetek utáni regenerálódásfájdalmak jelentős csökkentése
  • - nőgyógyászati problémák
  • - hörghurut, hörgőtágulat és tüdőasztma (inhalációs kezelés révén)

Nagy sókoncentrációjú nátriumhidrogén-karbonátos és kloridos hévíz, amely jodidion tartalma következtében jódos, szulfidion tartalma miatt pedig a szulfidos ásványvizek csoportjába sorolható. A víz lítium és metakovasav tartalma is jelentős.

STRANDFÜRDŐ

Nyári időszakban stranddal bővül a Termálfürdő területe, ahol 25 méteres úszómedence, gyerekmedence, pancsoló, vizicsúszda, további termálmedencék, és inhaláló kunyhó várja a vendégeket.

VENDÉGEINK MONDTÁK
VENDÉGEINK VÉLEMÉNYE TERMÉLFÜRDŐNKRŐL

PARTNEREINK
PROVIDING QUALITY SERVICES SINCE ’98

Flóra Termálfürdő Kapuvár

6 szobával várjuk Panziónkban vendégeinket, illetve Apartmanjainkban maximum 4-5 fő részére kínálunk szállást. A gyönyörű, csendes környezet igazán alkalmas a pihenni, gyógyulni vágyók számára. ...

Aktuális hírek

Feliratkozás hírlevélre

Iratkoz fel, hogy e-mailt kapj a legfrissebb információkkal kapcsolatban.
Copyright © Flór Termál Kft. All Rights Reserved. Designed By © Pantelics.hu

Search